Hitta mötesrum för idrottsföreningen

Att driva en idrottsförening innebär en hel del möten. Om ni inte har bra lokaler där ni kan hålla era möten ifred kan det vara läge att se sig runt för att hitta mötesrum. Men att hitta mötesrum kan vara svårt och därför får du i det här inlägget tips på hur du kan få tag på ett bra mötesrum så att du och din idrottsförening kan planera er framtid på ett smidigt och effektivt sätt.

Boka mötesrum

Det finns mötesrum du kan boka i de flesta städer. Du kan till exempel gå in på https://helio.se/sv/ för att kolla om de har coworkingställen på din ort. Där kan du även se om de har mötesrum som ni kan boka. På https://helio.se/sv/ kan du enkelt få all den information du behöver. Du kan till exempel klicka dig in på kategorin för konferens och mötesrum. Därefter kan du läsa mer om vilka mötesrum du kan boka. Just nu finns det mötesrum i Stockholm och Malmö. Det går bra att boka mötesrum utan att vara medlem på Helio. Om du har några frågor kan du alltid vända dig direkt till dem och skicka iväg ett mail och få svar på mycket kort tid.

Det finns flera olika varianter av mötesrum att välja mellan. Oavsett om ni bara är några personer som ska planera föreningen eller om ni är en större grupp så kommer ni kunna hitta ett mötesrum som passar era behov. De kan hjälpa till att ordna event för 2 till 200 personer. De olika mötesrummen är dessutom utrustade med allt det ni behöver, till exempel wifi, skärmar och whiteboardtavlor. Det finns dessutom möjlighet till catering och på så sätt behöver ni inte oroa er för att ni ska gå hungriga utan kan ta en paus för att få i er något under mötet.